Dybdegående ansigtsmassage

Fysiurgisk massage

Hvorfor skal du vælge en dybde­gående ansigts­massage?

 

Mange forbinder en dybde­gående ansigts­massage udelukkende med velvære. Det er det også, men det er ikke en typisk ansigts­behandling med damp og dybderens m.v.

 

Den positive indvirkning af dybde­gående ansigts­massage:
  • påvirker både organer, sanser, knogler, muskler og øvrigt væv
  • påvirker din psyke positivt
  • dit nerve­system og immun­system vil også blive påvirket positivt
  • dræner væske­ophobninger som poser under øjnene
  • affalds­stoffer udskilles
  • blod­cirkulationen forbedres og det betyder, at der kan transporteres frisk ilt og nærings­stoffer ud til hud og væv.

Lidt mere om dybdegående ansigtsmassage:

Ved at mikse forskellige metoder indenfor ansigts­zoneterapi, arbejdes der i dybden for at fjerne spændinger i ansigtet og stress, der kan sidde i ansigts­muskulaturen og genere.

Behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunktur­punkter, som påvirker kroppens energi­system. Ansigts­massagen booster til dit helbred og er også med til at gøre noget positivt for din hud, vævet under huden samt hvis du mærker til ømhed i dine ansigts­muskler, som vil blive afspændt med denne massage.

Hvis du går med spændinger i ansigtet kan det f.eks. sætte sig som kæbe­spændinger. Spændinger i ansigtet kan f.eks. komme fordi du er stresset, bekymrer dig, ubevidst spænder op eller skærer tænder om natten. Så er du stresset, presset privat eller på job eller oplever smerter kan dybde­gående ansigts­massage være med til at skabe balance i krop og sind.

Er du i tvivl om noget i forhold til behandlingen – kontakt mig endelig på info@susannevestergaard.dk, benyt kontaktformularen herunder eller ring på 28 26 04 69